fbpx
Kolme rockbändin naislaulajaa lavalla

Pop & Jazz Konservatorio Lappia

Pop & Jazz Konservatorio Lappiassa Torniossa voi opiskella musiikkialan perustutkinnon rytmimusiikin ja musiikkiteknologian osaamisaloilla. Sijaintimme Ruotsin rajalla Suomen pohjoisimpana konservatoriona luo musiikin opiskelulle erityiset olosuhteet.  

Tornion Musiikkitalon opiskelutilat

Käytössämme on musiikin opiskeluun suunniteltu Tornion Musiikkitalo, josta löytyvät erinomaiset harjoitus- ja esiintymistilat. Musiikkitalomme sali toimii päivittäisenä oppimisympäristönä muusikko- ja musiikkiteknologiopiskelijoille ja on seudun paras sähköisesti vahvistetun musiikin esiintymispaikka. Studiotilamme ja -laitteet ovat ensiluokkaiset ja opiskelijoidemme käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tornion Musiikkitalon rakennus
Tornion Musiikkitalo

Koulutusalojen välinen yhteistyö on vahvuutemme monialaisena oppilaitoksena. Media-alan ja kuvallisen ilmaisun opiskelijat vastaavat mm. konserttimme valoista, valo- ja videokuvauksesta ja striimauksesta. Tuotannoissa mukana on lisäksi mm. vaatetus-, ravintola-, hyvinvointi ja turvallisuusalan opiskelijoita.

Musiikkituotannon ammattitutkinto

Meillä voi opiskella myös musiikkituotannon ammattitutkinnon lauluntekemisen tai musiikin tuottamisen osaamisalassa. 

Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta musiikkialan perustutkinnon tutkinnon osien suorittamiseen ilta- ja monimuotototeutuksina.

Oppilaitoksen verkkosivu ➤