Oulun konservatorio

Oulu on Pohjolan valopilkku ja vahva kulttuuri- ja koulutuskaupunki.

Ammatilliset opinnot Oulussa

Oulun konservatoriossa opiskelee musiikkia vuosittain noin 50 ammatillisen toisen asteen opiskelijaa ja se on Suomen ainoa konservatorio, jossa annetaan klassisen ja rytmimusiikin lisäksi myös kirkkomusiikin ammatillista koulutusta. 

Toisen asteen opinnot Oulun konservatoriossa on väylä opiskelijoille, jotka haluavat muuttaa orastavan lahjakkuutensa ammattimaiseksi taidoksi ja unelmansa elämästä musiikin parissa soivaksi todellisuudeksi.

Polku elämänmittaisen harrastukseen

Ammatillisen koulutuksen lisäksi Oulun konservatoriossa opiskelee musiikkia yli 1000 lasta, nuorta ja aikuista taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaan. Olemme tarjonneet lukuisille musiikkialan ammattilaisille luotettavan musiikillisen peruskoulutuksen ja tuhansille innokkaille harrastajille polun elämänmittaiseen harrastukseen.

Yhteistyötä, oppilaskonsertteja ja festivaaleja

Oulun konservatorio järjestää opetustoiminnan ohella vuosittain kymmeniä oppilaskonsertteja ja mm. perinteisen Tulindberg-festivaalin. Teemme yhteistyötä myös muiden alueen kulttuuri- ja koulutusorganisaatioiden kuten Oulun taidekoulun, Oulu Sinfonian, Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun seurakuntien, Oulu-opiston ja Oulun teatterin kanssa.

Oppilaitoksen verkkosivu ➤