fbpx
Nuori naisviulisti ja säestäjä lavalla

Keski-Pohjanmaan Konservatorio

Toisen asteen koulutuksemme valmentaa sinua monipuolisiin muusikon freelance-työtehtäviin sekä jatko-opintoihin.

Suuntautumisvaihtoehtosi Kokkolassa voi olla klassinen musiikki, pop-jazzmusiikki, kansanmusiikki tai musiikintekijä. Odotamme sinulta harrastuneisuutta musiikin saralla sekä innostusta ja palavaa halua kehittää omaa osaamistasi eteenpäin.

Särmää ja sydäntä Kokkolassa

Opintosi pitävät sisällään pää- ja sivuinstrumenttiopintojen lisäksi yhtye- ja orkesterisoittoa, teoria-, sävellys- ja sovitusopintoja sekä projekteja käytännön työtehtävissä. Konservatorio tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden yhdistää opinnoissasi musiikin eri tyylilajeja. Opiskelet Kokkolassa luovassa ja inspiroivassa oppimisympäristössä.

Musiikin opiskelijoilla on mahdollisuus päästä harjoittelemaan yhteismusisointia huippuammattilaisten kanssa. Maailmalla mainetta niittänyt Keski-Pohjanmaan kamariorkesteri varmistaa osaltaan, että kaupungissa voi nauttia korkeatasoisesta konserttitoiminnasta.

Monipuolista alueellista yhteistyötä

Vakituinen kumppanimme on myös Kokkolan kaupunginteatteri, jossa pääsee tutustumaan musiikkiteatterin maailmaan. Yhteistyössä toteutettuja produktioita ovat olleet vuosien varrella muun muassa Nunnia ja konnia, Kultarinta, Peter Pan, Suomi uuteen nousuun ja Piukat Paikat.

Soivaa yhteistyötä tehdään usean organisaation ja työssäoppimispaikan, kuten mm. Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän, seurakuntien, paikallisten ravintoloiden, Sokos Hotel Kaarlen, Kokkolan Talviharmonikan ja Kaustisen kansantaiteenkeskus, kanssa. 

Konservatorion lisäksi musiikin ammatillista koulutusta Kokkolassa järjestää myös Centria Ammattikorkeakoulu. 

Oppilaitoksen verkkosivu ➤