fbpx

Konservatorioliiton strategia 2023-2025 julkaistu

Konservatorioliiton strategia 2023-2025 julkaistu

Suomen konservatorioliiton vuosille 2023-2025 ulottuva uusi strategia on julkaistu. Strategia paneutuu liiton kehittämiseen kahden valitun päätavoitteen ja niitä tukevien toimenpiteiden kautta. Toinen teemoista on vaikuttamistyön kirkastaminen ja toinen jäsenpalveluiden jäntevöittäminen. 

Vaikuttamistyön kirkastamisen osalta keskiössä ovat musiikki- ja tanssialan ammatillisen koulutuksen merkityksen sekä koulutusjatkumojen ja työelämäyhteyksien laaja-alainen vahvistaminen. Jäsenpalveluissa taas paneudutaan tiedon tuottamisen ja jäsenorganisaatioiden henkilöstön verkostoitumisen kehittämiseen sekä liiton resurssien monipuolistamiseen.

Liiton hallitus valmisteli strategiaa tiiviisti kevään 2023 ajan yhdessä Beat Nextin konsultti Janne Marniemen johdolla. Strategia julkaistiin liiton kesäkollegiossa 7.6. ja sen varsinainen toteutustyö lähtee liikkeelle syksyllä yhdessä toiminnanjohtajan, hallituksen ja kollegioedustajien kanssa. 

Tutustu strategiaan (pdf)