fbpx
Lyömäsoitin yhtye esiintyy

Kevätpäivien materiaalit saatavilla

Suomen konservatorioliiton ja Suomen musiikkioppilaitosten liiton yhteiset Kevätpäivät järjestettiin Naantalin musiikkiopistolla 6.-8.4.2022. Samassa yhteydessä pidettiin kummankin järjestön sääntömääräiset vuosikokoukset.

Päivät keräsivät yhteen lähes sata osanottajaa musiikkioppilaitoksista ja konservatorioista. Lämmin kiitos Naantalin musiikkiopiston väelle ja Konservatorioliiton puolesta lisäksi Turun konservatoriolle vieraanvaraisuudesta!

Luentojen esitysmateriaalit kootaan Suomen musiikkioppilaitosten liiton verkkosivuille.

Liiton esitysmateriaalit

Kaksois- ja kolmoistutkinnot musiikkialalla (pdf) 7.4.2022

Case Gradia kaksois- ja kolmoistutkinnot (pdf 7.4.2022)

Konservatorioliiton jäsentilasto 2021 (pdf) 8.4.2022

Kuvassa Naantalin musiikkiopiston lyömäsoitinyhtye esiintyy Kevätpäivien yleisölle.