fbpx

Materiaalipaketti opiskelijoiden opiskelykyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseen

Graafikuva opiskelijan hyvinvointi ja toimiva oppimisympäristö

Materiaalipaketti opiskelijoiden opiskelykyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseen

Liiton erityisen tuen työryhmä on tuottanut materiaalipaketin opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukemiseen oppilaitoksissa. Materiaali soveltuu erityisesti toisen asteen opettajien, henkilökunnan sekä opiskelijoiden käyttöön. 

Materiaalipaketti tarjoaa muun muassa tietoa siitä, mistä kaikesta hyvä opiskelukyky koostuu, millaisia opiskelijoiden mahdolliset haasteet ovat ja lisäksi käydään läpi oppilaitosten käytettävissä olevia tuen tapoja. Kokonaisuudessa pohditaan myös sitä, miten opettaja voi toimia huolta herättävien asioiden noustessa pintaan.  

Tukimateriaalia voi käyttää esimerkiksi erilaisissa infotilaisuuksissa, opiskelijoiden kanssa toimittaessa, uusien opettajien perehdytysmateriaalina, ladata ne omille sivuilleen tai tulostaa ja jakaa oppilaitoksessa.

Materiaali on vapaasti kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä.

Tutustu kokonaisuuteen Opiskelijan hyvinvointi -sivulla