fbpx

Syyspäivillä valittiin vuoden 2020 hallitus

Syyspäivillä valittiin vuoden 2020 hallitus

Konservatorioliiton syyspäiviä vietettiin Porin Palmgren-konservatoriolla 21.-22.11. Päivien aikana keskusteltiin monipuolisesti ammatillisen koulutuksen tulevaisuudesta musiikkialalla ja järjestön toiminnan kehittämisestä.

Jäsenistö valitsi sääntömääräisessä syyskokouksessa myös vuoden 2020 hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pop & Jazz Konservatorion rehtori Janne Murto. Murto on toiminut liiton puheenjohtajana vuodesta 2012 alkaen.

Lisäksi hallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Turun konservatorion rehtori Juha Järvinen, Oulun konservatorion rehtori Noora Tuominen sekä Kuopion konservatorion rehtori Esko Kauppinen.

Heidän henkilökohtaisiksi varajäsenikseen valittiin Helsingin Konservatorion rehtori Rea Warme-Korpinen, Keski-Pohjanmaan konservatorion apulaisrehtori Kari Pappinen sekä Joensuun konservatorion rehtori Otto Korhonen.