fbpx

Ammattiopisto Live liiton jäseneksi

Suomen konservatorioliiton jäsenistö kasvaa, kun pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus Ammattiopisto Live liittyy järjestöön vuoden vaihteessa. Liiton hallitus hyväksyi Liven jäsenhakemuksen kokouksessaan syyspäivillä Porissa.

Ammattiopisto Live on Suomen ainoa kulttuurialoja painottava ammatillinen erityisoppilaitos, josta voi valmistua muusikoksi, musiikkiteknologiksi tai tanssijaksi. Vuosittain opiskelijoita on musiikkialalla noin 24 ja tanssissa 12.

Live on osa Invalidisäätiötä ja sen yhdeksässä toimipaikassa Uudellamaalla opiskelee vuosittain kaikkiaan noin tuhat opiskelijaa.

Liven taiteen ja kulttuurialojen ammatilliseen erityisopetukseen on mahdollista tutustua Educa-messuilla tammikuussa 2020 Helsingin Messukeskuksessa.

Toivotamme Liven lämpimästi tervetulleeksi mukaan järjestön toimintaan!

Konservatorioliitto on konservatorioiden valtakunnallinen etu- ja yhteistyöjärjestö. Sen jäseninä on nyt 16 musiikin ammatillisen peruskoulutuksen oppilaitosta, joista Tampereen konservatoriossa ja Ammattiopisto Livessä tarjotaan lisäksi myös tanssin perusasteen ammatillista koulutusta. Valtaosa jäsenistä tarjoaa lisäksi musiikin sekä osa myös tanssin perusopetusta.

Tutustu Ammattiopisto Liveen: liveopisto.fi