fbpx

Opiskelijan hyvinvointi, elämänhallinta ja tuen tarpeet

Mies soittaa trumpettia

Opiskelijan hyvinvointi, elämänhallinta ja tuen tarpeet

Keskiviikko 12.1. ja keskiviikko 26.1. klo 9.00-10.30, Zoom-webinaari

Konservatorioliiton jäsenoppilaitosten opettajille ja johdolle suunnatussa koulutuskokonaisuudessa paneudutaan ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden moninaisiin tuen tarpeisiin ja etsitään keinoja, joiden avulla oppilaitokset ja opettajat voivat kehittää toimintatapojaan erilaisia haasteita kohdatessaan. 

Keskiviikko 12.1.2022

Opiskelijan hyvinvointi, elämänhallinta ja tuen tarpeet
Neuropsykologian erikoispsykologi ja psykologian tohtori Heli Isomäki, Ludus Oy

Neuropsykologian erikoispsykologi ja psykologian tohtori Heli Isomäki johdattaa kuulijat webinaarisarjan ensimmäisesssä osassa aivohyvinvoinnin ja elämänhallinnan perusteiden äärelle. Tarkastelussa ovat myös keinot, joiden avulla voimme hallita omia tunnereaktioitamme kohdatessamme opiskelijoiden moninaisia haasteita ja tuen tarpeita. 

Keskiviikko 26.1.2022

Oppilaitos, opettaja ja yhteisöllinen opiskeluhuolto opiskelijan tukena
Kuraattori Terhi Hildén, Pop & Jazz Konservatorio, ja kuraattori Tuuli Teljomaa, Helsingin Konservatorio

Kuraattori Terhi Hildén ja kuraattori Tuuli Teljomaa paneutuvat webinaarisarjan toisessa osassa opiskeluhuollon ja oppilaitosten arjen yhteistyöhön. Aamun aikana pohditaan tapoja, joiden avulla oppilaitokset voivat arjessa tukea opiskelijoiden opiskelukykyä ja koko kouluyhteisön hyvinvointia sekä käydään läpi keinoja yhteisöllisen opiskeluhuollon ja moniammatillisten oppilashuoltoryhmien toimintamallien kehittämiseen.

Kenelle: Jäsenoppilaitosten henkilökunnalle ja opettajille. Koulutuksen ensimmäinen osio soveltuu hyvin myös yläkoulu- ja lukioikäisiä opettaville opettajille.

Osallistumismaksu: Osallistuminen webinaarisarjaan on ilmaista jäsenoppilaitosten henkilökunnalle.

Ilmoittautuminen: Koulutukseen voi ilmoittautua oheisen linkin kautta perjantaihin 7.1. mennessä. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Webinaarin ensimmäistä osasta tehdään myös tallenne.

Lisätietoja: info@konservatorioliitto.fi