fbpx
Neljä kahvinkuppia ja kahvinjuojaa

Opintohallinnon aamukahvit ja Visma-päivä

Opintohallinnon henkilökunnalle on tarjolla verkoistoitumiseen suunnattuja aamukahvitilaisuuksia sekä koulutuspäivä Zoomin kautta. 

  • Opintohallinnon aamukahvit pe 15.1.2021 klo 9.00-11.00
  • Visma-koulutus ke 3.2.2021 klo 9.00-12.00
  • Opintohallinnin aamukahvit to 18.3.2021 klo 10.00-12.00

Aamukahveilla keskustellaan opintohallinnon yhteisistä asioista keskittyen erityisesti ammatillisen koulutuksen teemoihin. Aikaa on vapaalle keskustelulle, jonka aikana voi nostaa esiin mieltä askarruttavia aiheita tai havaintoja opintohallinnon työkentästä. 

Tammikuuussa keskustellaan mm. oppilaitosten tavoista hyödyntää Wilma-kokonaisuutta sekä alustetaan teemoja tulevaan koulutuspäivään. Maaliskuussa teemana on uusi voimaan astunut todistusmääräys.

Koulutuspäivän 3.2. aikana pureudutaan kokeneiden alan asiantuntijoiden Jukka Väätin, Netprofit Oy, ja Eero Lehden, Focusing EL Oy, johdolla Visman ohjelmistokokonaisuuden (Primus, Wilma ja Kurre) ammatillisen koulutuksen kysymyksiin sekä osallistujien toivomiin muihin teemoihin. Tilaisuudessa on myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Ilmoittaudu mukaan helmikuun koulutukseen maanantaihin 1.2. mennessä. Voit jättää ilmoittautumisvaiheessa ehdotuksia käsiteltävistä aiheista. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki Konservatorioliiton jäsenistön opintohallinnon parissa työskentelevät. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuudet järjestetään Zoomin kautta ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautumisen päätyttyä. 

Ilmoittaudu tästä mukaan 3.2. tilaisuuteen

Ilmoittaudu tästä mukaan 18.3. aamukahveille

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja Taija Lähdetie
puh. 050 329 6009
taija.lahdetie@konservatorioliitto.fi

Kuva: Shutterstock