fbpx

Valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät Rovaniemellä

Valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät Rovaniemellä

Mukaan! VI valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät järjestetään Rovaniemellä Lappia-talossa 16.-18.11.2023 teemanaan Kohtaamisia musiikkikasvatuksessa.

Musiikki on kohtaamista monin tavoin – ajassa ja tilassa, kehon ja kulttuurin tasoilla. Musiikkikasvatuspäivillä kohtaamme kollegoita, pohdimme kohtaamista kasvatustyössä sekä sitä, miten musiikkikasvatus kohtaa muut taidealat ja aikamme laajemmat ilmiöt. Kolmipäiväinen ohjelma koostuu tuttuun tapaan kutsuluennoista, työpajoista, paneelikeskusteluista, tutkimus- ja oppimateriaaliesittelyistä ja konserteista  Sisällöissä näkyy ajankohtainen valtakunnallinen keskustelu ja mukana on myös Musiikkikoulutuksen visio 2030 -ohjelmakokonaisuus.

Päivien ohjelmaan voi tutustua tapahtumaa koordinoivan Suomen musiikkikasvatusseura – FiSME ry:n sivuilla. Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Musiikkikasvatuspäivien lipunmyynti