fbpx

Juha Järvinen nimetty edustajaksi Toisen asteen koulutuksen kehittämishankkeen seurantaryhmään 

Juha Järvinen nimetty edustajaksi Toisen asteen koulutuksen kehittämishankkeen seurantaryhmään 

Konservatorioliiton puheenjohtaja Juha Järvinen on nimetty liiton edustajaksi opetus- ja kulttuuriministeriön Toisen asteen koulutuksen yhteistyön ja järjestäjärakenteen kehittäminen -hankkeen seurantaryhmään.

Hankkeen toimikausi on 22.11.2021-23.6.2022 ja sen tavoitteena on koulutuspoliittisen selonteon tavoitteiden mukaisesti uudistaa toisen asteen koulutuksen toimintamuotoja siten, että ne vastaavat tuleviin haasteisiin, ja että koulutus on laadukasta ja kaikkien helposti saavutettavissa.

Hankkeeseen voi tutustua tarkemmin OKM:n verkkosivuilla. Kokonaisuutta käsitellään kevään mittaa liiton tilaisuuksissa. 

Lue lisää kehittämishankkeesta.