fbpx

Sosiaalisen median tehokoulutus

Tiistai 29.9.2020 ja tiistai 27.10.2020, 1,5 pva 

Somessa pitäisi olla, mutta pelkkä siellä oleminen on lähes tyhjän arvoista. Kanavan pystyttäminen on helppoa, mutta merkityksellinen ja sitouttava sisältö sekä yhteisön luominen vaatiikin jo aikaa ja ajatusta.

Tähän haastavaan työympäristöön paneudutaan sosiaalisen median koulutusjaksolla. Lähikoulutuksessa annetaan eväitä oman somestrategian luomiseen ja sisällöntuotantoon sekä ohjeistetaan kädestä pitäen mainostyökalu Business Managerin käyttöön.

Myöhemmin järjestettävässä webinaarissa käydään läpi mahdollisesti arjessa vastaan tulleita haasteita ja kysymyksiä sekä syvennetään aihepiiriä.  Koulutuksen vetää Mellakka Helsinki, joka vastaa kymmenien yritysten ja tapahtumien sometileistä.  

Tiistai 29.9.

Lähikoulutus klo 9.00-15.00 

Pop & Jazz Konservatorio, Arabiasali, Arabiankatu 2 a, Helsinki
Aamukahvi ja ilmoittautuminen klo 9.00, koulutus klo 9.30-15.00

Päivän aiheet:

  • Sosiaalisen median strategia: miksi, miten ja missä kanavissa tulisi näkyä.
  • Visuaalinen sisällöntuotanto: millainen sisältö toimii missäkin kanavassa ja miten sitä sinne kustannustehokkaasti mutta laadukkaasti tuotetaan.
  • Sosiaalisen median kampanjat: Business Manager, kampanjan luominen, kohdentaminen, seuranta.

Tiistai 27.10.

Webinaari klo 9.00-11.30

  • Mahdolliset käytännön haasteet ja kysymykset kotitehtävän pohjalta.
  • Aihepiirin syventäminen toiveiden perusteella, esimerkiksi sisällöntuotanto, vaikuttajayhteistyöt, keskustelun herättäminen tai asiakaspalvelu somessa.

Järjestäjät: Koulutuksen pääjärjestäjät ovat Suomen konservatorioliitto ja Suomen musiikkioppilaitosten liitto. Mukana yhteistyössä on myös Taiteen perusopetusliitto. 

Kenelle koulutus on suunnattu: Koulutus on suunnattu jäsenoppilaitosten henkilökunnalle. Koulutukseen on tarjolla 50 paikkaa, joista 40 on suunnattu SML:n ja Konservatorioliiton jäsenille ja loput Taiteen perusopetusliiton muille jäsenille.  

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 4.9. mennessä oheisen ilmoittautumislinkin kautta.  Huom! Koulutuspaikat on varattu täyteen, mutta voit ilmoittautua jonostuslistalle.

Osallistumismaksu:120 eur / osallistuja, sis. aamukahvitarjoilu. Lounas on omakustanteinen. Lounaan voi nauttia esim. Pop & Jazz Konservatorion Jamipajassa. 

Peruutusehdot: Peruutukset 14 pva ennen koulutusta kuluitta, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50 %. Mikäli peruutus tehdään 7 pva ennen koulutusta tai myöhemmin, laskutetaan maksu  kokonaisuudessaan.  

Koronatilanne: Järjestäjät seuraavat viranomaisten turvallisuusohjeistuksia koronatilanteesta ja ne otetaan huomioon järjestelyissä. Mikäli tilanne vaatii muutoksia järjestelyihin syksyllä (esim. siirtymistä kokonaan etäjärjestelyihin), niistä tiedotetaan myöhemmin.

Koulutus siirretään kokonaan webinaariksi, mikäli koronatilanne muuttuu. Tilanne varmistuu viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen! 

Lisätietoja

Suomen konservatorioliitto
Toiminnanjohtaja Taija Lähdetie
Puh. 050 329 6009
taija.lahdetie@konservatoriliitto.fi