fbpx

Janne Murto jatkaa Konservatorioliiton puheenjohtajana

Janne Murto jatkaa Konservatorioliiton puheenjohtajana

Suomen konservatorioliiton jäsenistö kokoontui sääntömääräiseen vuosikokoukseensa Pietarsaareen 14.11.2017. Syyskokous valitsi Janne Murron jatkamaan liiton puheenjohtajana toimikaudella 2018. Murto on toiminut liiton puheenjohtajana vuodesta 2012 alkaen.

Liiton hallitukseen toimikaudelle 2018 valittiin apulaisrehtori Kari Pappinen Keski-Pohjanmaan konservatoriosta varajäsenenään Oulun konservatorion yliopettaja Tapio Maunuvaara, rehtori Juha Järvinen Turun konservatoriosta varajäsenenään rehtori Rea Warme Helsingin Konservatoriosta sekä apulaisrehtori Pekka Nyyssönen Kuopion konservatoriosta varajäsenenään va. rehtori Otto Korhonen Joensuun konservatoriosta.

Kaikki valinnat olivat yksimielisiä.